Buckwalhoeve

Thee- en koffietuin

In een groene en rustige oase kunt u proeven van ambachtelijk bereide koffie, thee's en streekproducten.

U kunt een keuze maken uit ons rijk assortiment groene en zwarte thee's.

We gebruiken zoveel mogelijk streekproducten zoals koffie van koffiebranderij Hoorens.

U kan ook genieten van een Valeir, bier van de brouwerij Contreras uit Gavere of

waters en limonades van de Christianabronnen uit Dikkelvenne.

We serveren ook ambachtelijk appelsap.

U bent welkom alle weekends van Pasen tot november.

Groepen kunnen ook afspreken tijdens de week.

Bel hiervoor 0474 94 78 18.

terug open vanaf pasen : zondag 21 april

De Buckwalhoeve stapte vorig jaar in het project Sportivos. Dit is een preventietraject dat streeft naar gezondheidswinst voor sporters, clubleden, sympatisanten en bezoekers.

Met deze deelname wille we eventuele problemen die het gevolg zijn van overmatig alcohol- of druggebruik in onze theetuin en club voorkomen. Voor alle duidelijkheid : er mag gerust een pintje gedronken worden, maar we willen het altijd gezellig en veilig houden voor iedereen. En vooral willen we als ponyclub voor de kleinsten een goed voorbeeld geen aan onze jonge bezoekers en ruiters.

Met trots hebben we in 2018 het bronzen label gehaald. We hadden succesvol ingezet op een actie rond veilig verkeer en de theetuinmedewerkers kregen een opleiding.

Nu stromen we in 2019 door naar Sportivos Zilver. Het komende jaar doen we opnieuw verschillende acties : oa een educatief spel voor de ouders en bezoekers om stil te staan bij de effecten van overvloedig alcohol- en canabisgebruik.Dit zal doorgaan in de weekenden van 5 en 6 mei en 11 en 12 mei. Van harte welkom !

Toch BOB nodig ? Taxi Dossche Willy staat  voor je klaar om je veilig thuis te brengen : tel. 09/272 81 41 of 0475/82 55 10.